Guestposts på danske sider på Guestposts.dk

Arbejder du med SEO og Linkbuilding kan du med fordel kigge forbi guestposts.dk. Guestposts.dk samler flere danske hjemmeside i en nem og overskuelig oversigt med relevant data og skarpe priser på guestposts.

Spar tid med guestposts.dk

Der er altså mange timer at spare for dig med at ringe og maile rundt til diverse hjemmesider for at hører og deres priser og muligheder for guestposts. På guestposts.dk kan du på få mininutter købe guestposts på de sider du mener passer bedst ind i dit seo-arbejde.

Siderne, som du kan vælge imellem, er primært danske lokale nyhedssider. Om dit guestposts skal på en nyhedsside eller en hjemmeside med et andet tema og tema, bør du udarbejde din tekst så relevant som muligt i forhold til den enkeltes hjemmesides brugere og læsere.

Sammen med teksten bør du medsende et billede, der er valgt ud fra at være relevant for teksten samt at  fange læserens opmærksomhed. Billedet skal medsendes som jpg, og er der tale om et billede med ophavsret, skal det tydeligt fremgår hvem der skal krediteres som fotograf.

I teksten i dit guestposts skal du enten lægge linket ind på dit anker ord. Eller skriver det som en note under artiklen. På Guestposts.dk har du mulighed for at linke til almindelige hjemmesider og webshops. For et tillæg kan du ydermere på de fleste af hjemmesiderne i oversigten linke til casino og gaming.

Sådan bestiller du dine guestposts på guestposts.dk

Når først du er oprettet som bruger på guestposts.dk, kan du nemt og hurtigt indsende dine guestposts med ønske om udgivelsestidspunkt. Du modtager herefter en mail med link til din artikel når den er online på den valgte platform. 

Prisen på det enkelte guestposts fremgår ved bestilling på den valgte platform. Guestposts udsender faktura hver fredag for de guestposts, som du har fået bragt i løbet af ugen.

Det er også muligt at betale direkte via Paypal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *