Betingelser

Virksomheden
Klone
Klarlunden 26
9510 Arden
CVR: 32999751

Klone stiller en online tjeneste til rådighed på https://www.guestposts.dk/
Vilkårene er gældende mellem den enkelte bruger og Guestposts.dk.

Tjenesten Guetsposts.dk har flere vilkår og betingelser, som fremgår herunder:
Du skal oprette en brugerprofil og dermed bliver du en aftalepartner med Guestsposts.dk. Du skal minimum være 18 år, læse og accepterer vilkår og betingelserne. 

Vilkår og betingelser vil herefter være gældende som aftale mellem dig og guestsposts.dk.
Køber du guestsposts modtager du faktura fredag i den pågældende uge.
Sælger du guestsposts modtager du din betaling sidste bankdag i efterfølgende måned. 

Betaling er også mulig via Paypal

Ved køb og salg igennem Guestposts.dk, handler du med Klone CVR: 32 99 97 51

Ved at tilknytte dit site på Guestspost.dk accepterer du en provision på 30% ved salg af udgivelser på dit site. Provisionen på 30 % gælder alene på udgivelser

Ved oprettelse af dit site på Guestpost.dk betales et engang honorar på 150 kroner (20 USD)


Betalingsfristen er 8 dage fra faktura udsendelse, med mindre andet er aftalt. Afregning sker med almindelig bankoverførsel og i danske kroner. Priser på guestposts.dk er eksl. Moms.
Ved manglende indbetaling til os udsendes en påmindelse, der vil have et rykkergebyr på DKK 100 samt tilskrevet renter på 0,75% pr påbegyndt måned. 

Pris på et link er altid den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, som fremgår på guestposts.dk. Opstår der andre prisændringer mellem dig som aftalepartner og guestsposts.dk meddeles disse af guestposts.dk med løbende måned + 30 dages varsel. Indsigelser mod sådanne ændringer skal modtages hos guestposts.dk inden ikrafttrædelsestidspunktet ellers accepteres ændringer. Gunstige ændringer for dig som aftalepartner kan ændres og sættes i gang med det samme. 

Du har 14 dages returret ved bestilling af en guestposts. Ønsker du at annullere en ordre i denne periode skal du sende en mail med emnet: Returret til kontakt@guestposts.dk med præcis information om hvilken guestposts der ønskes annulleret. Opstår der returomkostninger afholdes de alene af dig.

Guestposts.dk forbeholder sig retten til at afvise eller opsige aftaler. Det sker fx. i forbindelse en oprettelsen af bruger eller ved manglende betaling.

Når du opretter en brugerprofil på guestposts.dk er du som aftalepartner ansvarlig for at de registrerede oplysninger om dig er korrekte. Du må alene give egne oplysninger. Du skal som aftalepartner opbevare dit brugernavn og kode på forsvarlig vis. 

Ansvar for indsendt indhold

Guestsposts.dk og de samarbejdspartnere, der er tilknyttet, godkender alene kvaliteten af det indsendte tekst og billedmateriale. Det er dig som forfatter, der er ansvarlig for at materialet overholder gældende lov om ophavsret mm. Dette gælder alt materiale. Opstår der tvist omkring indsendt indhold bærer du det økonomiske ansvar der kan være forbundet dermed. 

Dit link vil være online i minimum 1 år og maks 2 år. Forsvinder et link inden for det første år tilbyder vi refusion på dit køb. Den valgte platform er ikke forpligtede til at have dit link i dit guestposts online i mere end 2 år fra udgivelsestidspunktet. Guestposts.dk kan ikke stilles til ansvar for dine guestposts påvirkning af din rangering og anden effekt.

Guestposts.dk videregiver ikke personlige oplysninger. Oplysninger bruges alene til dialog, leveringssikkerhed og faktura mm mellem aftalepartner og guetsposts.dk. Oplysninger registreres kun med dit samtykke. Vi opbevarer oplysninger i 5 år.
Klaus Hansen er dataansvarlig hos guestposts.dk

Vi anvender på guestposts.dk cookies med det formål at optimere funktionaliteter på siden. Vi ønsker at gøre dit seo arbejde så nemt og hurtigt som muligt.

Vi anvender på guestposts.dk google analytisk til at hjælpe os med statistik på vores besøgende og til at gøre guestposts.dk mere brugervenlig for dig.